Balkáni torna, nightclub: az oltásellenes Djokovic is elkapta a koronavírust
Nem ő az egyetlen, aki megfertőződött a vitatott tenisztornán
Balkáni torna, nightclub: az oltásellenes Djokovic is elkapta a koronavírust

Forrás: Youtube/Storyful Rights Management

2020. 06. 25.
Pozitív koronavírus tesztet produkált Novak Djokovic világelső teniszező, miután egy ellentmondásos tenisztornát rendezett Kelet-Európában. A világsztár sportoló korábban oltásellenes megjegyzéseivel került a sajtó címoldalaira. 

Igazoltan elkapta a koronavírus fertőzést Novak Djokovic, a világranglista élén álló teniszező. Ennek ellenére kiállt amellett, hogy nem volt hiba megrendezni a járvány ellenére a vitatott kelet-európai tornát. 

Még áprilisban volt hír, hogy Djokovic ellenzi az oltásokat, miután kilátásba helyezték, hogy kötelező oltási programmal engednék csak vissza játszani a teniszezőket.

Akkor azt mondta, hogy ő nem adatná be magának az oltást, és kikelt az ellen, hogy azt kötelezővé tegyék. 

A Sky News információi alapján Djokovic már a negyedik teniszező az Adria Tour tornáról, aki pozitív koronavírus tesztet produkál. A rendezvényt a balkánon rendezték meg, nagyobb óvintézkedések nélkül. A Belgrádban és Zadarban lejátszott mérkőzések során a nézők nem tartották az ajánlott távolságot, a legtöbben nem hordtak maszkot sem, a játékosok pedig nem csak teniszeztek, de még kosaraztak is. A torna keretében a résztvevők még egy night club-ban is táncoltak. 

A tájékoztatás szerint Djokovic felesége, Jelena is elkapta a vírust, míg a gyermekeik viszont negatív tesztet produkáltak. Jelena amúgy áprilisban azzal került a hírekbe, hogy oldalán egy olyan azóta letiltott videót tett közzé, amelyben az 5G technológiát teszik felelőssé a koronavírus járványért. 

(Sky News)

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti:

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!