Kiegészítők, amik hangulatosabbá teszik az esküvőtöket (x)
Kiegészítők, amik hangulatosabbá teszik az esküvőtöket (x)

www.minikek.eu

2023. 01. 24.
Az esküvő egy olyan esemény a szerelmes párok életében, ami örökre szóló élményekkel gazdagít. Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a nagy nap, érdemes minden apró részletre odafigyelni. Többek között például arra, hogy milyen kiegészítőket használnak a helyszínen.

Ez egy PR cikk

Vannak, amikre kifejezetten az útbaigazítás és informálás miatt van szükség, hogy a vendégek tudják merre kell menniük, és hova kell ülniük. Ugyanakkor szükség van köszöntőajándékokra és azokra a mókás kellékekre is, amiket fel lehet használni a fotózáskor.

Ha még nem tudod, hogy hol tudnád megvásárolni ezeket a fontos kiegészítőket, akkor figyelmedbe ajánljuk a Minikék esküvői dekorációk menüpontját. Itt sokféle különleges terméket találsz, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy minden varázslatos legyen a nagy napon. Bármire is adod le itt a rendelésedet, az egyéni igényednek megfelelően készítik el.

Ebben az írásunkban kicsit jobban is kibontjuk ezt a témát, és bemutatunk néhány gyakori esküvői kiegészítőt. Először a feliratos táblákról, kártyákról lesz szó, majd a köszönőajándékok is sorra kerülnek, végül pedig a szelfie keretről is mesélünk.

Feliratos táblák, kártyák

Az esküvői helyszín bejáratához érdemes elhelyezni egy feliratos táblát, amin üdvözlitek a vendégeket. Ezzel egyrészt nyomatékosítjátok bennük, hogy jó helyen vannak, másrészt pedig köszöntitek őket, ezzel a kedves gesztussal pedig megadjátok az alaphangulatot.

Sőt, akár mosolyt is csalhattok rögtön az arcukra, ha a táblára egy humoros szöveg kerül. Például a Halott Pénz népszerű számából vett idézet alkalomhoz illő újragondolásban: “Nélkületek megházadosni, na még mit nem!”.

A táblákon nemcsak köszöntés szerepelhet, hanem az ültetőrend is, ami segít a vendégeknek megtalálni a helyüket. Ezenfelül az asztalon elhelyezett menükártyák is nagyon hasznosak, hiszen el tudják olvasni, hogy milyen fogásokra számíthatnak.

Köszönőajándékok

Úgy illik, hogy az asztalokra köszönőajándékok is kerülnek, amikkel megköszönitek a vendégeknek, hogy eljöttek és együtt ünnepelnek veletek. Ez lehet például egy különleges fából készült hűtőmágnes, amire fel van írva a nevetek és az esküvőtök időpontja.

Természetesen még sokféle variáció létezik attól függően, hogy mi az elképzelésetek. A lényeg, hogy olyasmi legyen, ami passzol az asztaldekorációhoz, és amit el tudnak tenni emlékbe, ha szeretnék.

Szelfizésre fel!

A nap egyik fénypontja, amikor a szertartás után az ifjú házasok fotózkodnak a vendégekkel. Ilyenkor a komolyabb beállások mellett bátran ellazulhattok, amiben garantáltan segít néhány kellék. Például a szelfie keret, aminek lényege, hogy különleges fotókat tudtok csinálni, miközben a kezetekben tartjátok.

Láthatod, hogy a kiegészítők használata nélkülözhetetlen az esküvőn. Amellett, hogy díszítik a teret, sokkal hangulatosabbá is teszik a nagy napot. A lényeg, hogy olyan helyen vásárold meg őket, ahol van lehetőség arra, hogy személyre szabd őket!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!