Keresztény filmekkel készül a Netflix
Keresztény filmekkel készül a Netflix

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2024. 05. 13.
A tervek szerint Tyler Perry keresztény színész és DeVon Franklin producer vezetésével új, bibliai történeteken alapuló produkciókat fognak készíteni, aminek hátterében valószínűleg az áll, hogy a vállalat vezetőinek is feltűnt, hogy a keresztény nézők bevonzásával újabb piacot hódíthatnának meg.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

És természetesen erre bátoríthatta őket az is, hogy a Netflix kínálatába korábban felvett The Chosen című keresztény sikersorozat első évadát több mint 300 millióan nézték meg mostanáig. (Mint írtunk róla, a sorozat már a Disney+-on is elérhető.)

Perry és Franklin első közös Netflix-filmje az „R&B” lesz, amely egészen új megközelítésben fogja bemutatni Ruth és Boáz románcát, ami egyfajta modern újragondolása lesz az Ószövetségben szereplő történetnek.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy DeVonnal dolgozhatok együtt ezen és a jövőbeli projekteken”

- mondta Perry. „Azt hiszem, ebben a polarizálódó világban mindkettőnknek közös célja, hogy jó (dolgokat) akarunk terjeszteni. És a Netflixnél nincs is jobb hely (erre).”

A Tennessee-ben játszódó R&B egy fiatal nő történetét meséli majd el, aki kivonul az atlantai zenei életből, hogy egy idős, özvegy hölgyet ápoljon, akinek személyében megtalálja azt az anyafigurát, aki mindig is hiányzott az életéből, illetve idővel élete szerelmére is rábukkan. További részletek egyelőre azonban nem ismertek.

 (Premier Christian / Hetek)

.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!