Itt a csattanós válasz: piros-fehér-zöldbe fog öltözni a Groupama Aréna a magyar meccs idejére
Kubatov Gábor jóváhagyta a B-közép kérését
Itt a csattanós válasz: piros-fehér-zöldbe fog öltözni a Groupama Aréna a magyar meccs idejére

Fotó: FB/Kubatov Gábor

2021. 06. 22.
A Ferencváros elnökét a B-közép ultrái találták meg egy felhívással, melyben arra kérték Kubatov Gábort, hogy a magyar–német találkozó alatt világítsa ki nemzeti színűre a Groupama Arénát. 

A Ferencvárosi Torna Club szurkolói egy Facebook-bejegyzésben azzal a kéréssel fordultak Kubatov Gábor felé, hogy a szerdai német–magyar meccsre boruljon nemzeti színekbe a Groupama Aréna, válaszul arra, hogy a müncheni Allianz Arenát az LMBTQ-mozgalom színeiben világították volna meg a mérkőzés idejére. 

Mint ahogy a felhívásukban írják: 

"Az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárvány színbe borításával kapcsolatban, míg nemzeti csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja a stadionban a német válogatott ellen.

Teljes mértékben elhatárolódunk mindenfajta ilyen jellegű propagandától egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó Európa bajnokság.

Ennek itt nincs helye, annál inkább a nemzeti színeknek!

Kérjük ezért Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetését, hogy a válogatott mérkőzése alatt boruljon nemzeti színeinkbe a Groupama Aréna!

Fejezzük ki támogatásunkat a Hazánk és a magyar válogatott felé és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs!

B-Közép
Ferencváros"

A kérésre a klub elnöke, Kubatov Gábor Facebook-bejegyzésben válaszolt tömören és velősen:

"Természetes. A haza minden előtt"

A Fradi elnöke egyben arra kéri a többi klubvezetőit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

"Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont."

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!