Így fenyeget Gyurcsány: "Levegőtlen világ" vár egyesekre Orbán után
A Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon kelt ki
Így fenyeget Gyurcsány: "Levegőtlen világ" vár egyesekre Orbán után

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 08. 01.
Úgy tűnik, a "Sokak Magyarországa" és a gyönyörűen lefestett "Egyesült Európai Államok" eszméje már a múltté, elvégre 2020 van, ma már a radikálisabb hangoké a terep. Ez köszön vissza Gyurcsány Ferenc mai Facebook-posztjából is. 

Ez egy véleménycikk.

A Demokratikus Koalíció elnöke Vidnyánszky Attila kinevezése apropóján vázolta fel, milyen világ is vár "azokra, akik megölték a magyar szabadságot". 

Vidnyánszkyról és társairól Gyurcsány elmondta, "addig maradnak, amíg Orbán", "utána buknak". A volt miniszterelnök nem állt meg itt, rátett egy lapáttal és úgy fogalmazott, "minden értelemben földönfutók lesznek". 

Az ugyan nem világos, hogy kik is azok a társak, a bejegyzés későbbi szakasza viszont már egyre általánosabban fogalmazza meg a fenyegetést. 

"Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot."

Üzent a bizonytalanoknak is, "akik még egyensúlyoznak", hogy vagy "magukra találnak" és "felébrednek", vagy "cinkosok" lesznek. 

Konkrétum híján ezt csak egyféleképpen értelmezheti az ember. Ha nem a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc által szentesített oldalt támogatja az ember, akkor "cinkosként" rá is egy "levegőtlen" és "földönfutó" lét vár.

Jelentsen ez bármit is. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!