Gesztesi Máté lesz az ATV új híradósa
Gajdos Tamás helyére lép
Gesztesi Máté lesz az ATV új híradósa

Forrás: ATV

2024. 01. 30.
Hosszú kiválasztási folyamat eredményeként végül Gesztesi Máté személyében találta meg Gajdos Tamás utódját az ATV. A híradóstól többszöri késés miatt vált meg a televízió, most házon belülről érkezik a csatorna új arca.

Gesztesi Károly fia, Máté nagy várakozással várja az új feladatait az ATV-ben, a Naphírének nyilatkozva elmondta, hogy ez a munka nagy összeszedettséget és sok kötöttséget jelent ugyan, de mellette továbbra is folytatja filmes és más egyetemi kötelezettségeit is. 

(Naphíre.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!