Fico bottal ugyan, de újra munkába állt
megjelent egy kabinetülésen
Fico bottal ugyan, de újra munkába állt

Instagram/richardtakac_minister

2024. 07. 09.
Robert Fico szlovák miniszterelnök kedden először jelent meg a kormány ülésén az ellene májusban elkövetett merénylet után - számolt be róla a ma7.sk hírportál. 

A lap hozzátette, hogy a kormány a helyreállítási terv feladatainak végrehajtásával és az uniós alapok felhasználásával foglalkozott.

Mint ismert, az 59 éves szlovák kormányfő ellen május 15-én, a pozsonyi kabinet Nyitrabányán (Handlová) tartott kihelyezett ülése után követtek el fegyveres merényletet, mely során súlyosan megsebesült, és egy besztercebányai kórházban mentették meg az életét.

Robert Fico a múlt héten már megjelent a nyilvánosság előtt. Részt vett a két hittérítő, Cirill és Metód bejövetelének az ünnepségén. Később egy búzatáblánál is megjelent, ahol megszemlélte az aratási munkálatokat. 

(ma7/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!