Egyre kínosabb: óriási füttykoncert fogadta Scholzot a kézilabda Eb-n - videó
Elképesztően népszerűtlen a német kancellár
Egyre kínosabb: óriási füttykoncert fogadta Scholzot a kézilabda Eb-n - videó

Forrás: Facebook/European Men's Handball Championship

2024. 01. 16.
Évtizedek óta nem volt ilyen népszerűtlen politikai vezetője Németországnak mint most, Olaf Scholz kancellár személyében. A gazdatüntetések mellett más is jelzi a kormánnyal szembeni elégedetlenséget, legutóbb a németországi kézilabda Eb-n kerül kellemetlen helyzetbe a kancellár.

 

Olyannyira nagy az elégedetlenség a német kormánnyal szemben, hogy szinte egy lépést sem tud tenni Olaf Scholz anélkül, hogy ezzel szembesülne. Legutóbb a Németország-Észak-Macedónia kézilabda-mérkőzésre látogatott ki a német kancellár, az Európa-bajnokság teltházas összecsapására. 

 

 

A Mercedes Benz Aréna 13 ezer fős közönsége azonban nem fogadta lelkesen, amikor a szpíker üdvözölte a helyszínre kilátogató prominens vendéget. Még a közvetítésen is jól hallható, hogy hangos fújolás és füttykoncert "köszöntötte" Scholzot. 

(Bild)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!