Drámai felvétel: vonat elé esett egy vak nő gyermeke, az utolsó pillanatban mentette meg egy hős vasutas
Az eset egy mumbai vasútállomáson történt
Drámai felvétel: vonat elé esett egy vak nő gyermeke, az utolsó pillanatban mentette meg egy hős vasutas

Forrás: Twitter/Ministry of Railways

2021. 04. 20.
Egészen dermesztő jelenetet rögzített Indiában az egyik mumbai vasútállomás biztonsági kamerája. A videón az látható, hogy egy anyuka sétál a gyermekével, ám a kicsi váratlanul a sínek közé esik. A vonat pedig épp felé száguld.

A felvételen látható, hogy a bajt észlelve az egyik vasutas alkalmazott a síneken futva rohan a gyermek felé, hogy megmentse. Tulajdonképpen egy másodperccel a gázolás előtt sikerül végül a gyermek után, az őt mentő férfinak is felkapaszkodnia a peronra. 

 

A videót látva többen furcsállják a nő viselkedését, amiért nem egyből ragadta meg a gyermeke kezét és húzta fel a sínekről. A CNN azonban úgy értesült, hogy a gyerek anyja vak, ezért nem tudott igazán a segítségére sietni. 

Később az indiai közlekedési minisztérium elismerte a vasúti dolgozó, Mayur Shelke hősiességét és helytállását. 

(CNN)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!