Diplomáciai küldetés? Cristiano Ronaldo segíthet javítani Szaúd-Arábia és Izrael kapcsolatát
Diplomáciai küldetés? Cristiano Ronaldo segíthet javítani Szaúd-Arábia és Izrael kapcsolatát

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 02. 08.
Az izraeli külügyminisztérium fontolgatja, hogy Ronaldo segítségét kérje ahhoz, hogy normalizálódjon a kapcsolat Szaúd-Arábia és Izrael között – értesült egy izraeli TV-csatorna.

Ahogy arról beszámoltunk, a portugál labdarúgó a szaúdi al-Naszr klubhoz igazolt 2022 decemberében, ahol még két és fél évig futballozhat, de emellett abban is számítanak rá, hogy segít majd lobbizni azért, hogy Szaúd-Arábia nyerje el a 2030-as foci-vb szervezési jogát.

Az Izrael és Szaúd-Arábia közötti kapcsolat rendezése iránt úgy tűnik, hogy mindkét fél részéről lenne igény: tavaly decemberben a szaúdi külügyminiszter arról beszélt, hogy a két állam közötti kapcsolat helyreállása „csak idő kérdése”.

(Ynet News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!