Dermesztő felvétel: több tízezren válaszoltak Londonban a Hamasz felhívására
Elözönlötték a brit utcákat a Palesztinát éltető tüntetők
Dermesztő felvétel: több tízezren válaszoltak Londonban a Hamasz felhívására

Forrás: Youtube/DailyMail

2023. 10. 28.
Egészen megdöbbentő jelenetek London utcáin: miután múlt héten százezren tüntettek Izrael ellen, most ismét több tízezer ember vonult fel pont azon a napon, amikor a Hamasz világszerte megmozdulásokra szólította fel a híveit. 

A szombat délutánra tervezett megmozdulás London belvárosán vezetett keresztül, köztük a brit parlamentnél, valamint a miniszterelnöki iroda előtt is elhaladt. A tüntetők az izraeli bombázások leállítását követelték, valamint azt, hogy a "folyótól a tengerig, legyen szabad Palesztina".

 

 

Ez a skandálás egy súlyosan anticionista rigmus, amely a zsidó állam teljes eltörlését, köztük a teljes zsidó lakosság megölését és elűzését tűzi ki célul. Ezt a brit belügyminiszter is erőszakra való belbújtásnak minősítette, erről tájékoztatta a rendőrség vezetőit is. 

(BBC)

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!