Boldog kismama, boldog baba (x)
Boldog kismama, boldog baba (x)

www.nikicabababolt.hu

2021. 08. 25.
Az internetnek és a bőséges szakirodalomnak hála felettébb alaposan fel tud készülni mindenki a babavárás kilenc hónapjára. Amikor fény derül a terhességre, szinte mindenki betáraz a babavárós szakkönyvekből.

 

Ez egy PR cikk

 

Persze elméletben már jó előre tudunk mindent, de aztán a gyakorlat sokszor felülír néhány szabályt, amit ezekben a könyvekben olvastunk.

Fontos, hogy a kismama kényelemben legyen, hiszen ha ő nem érzi jól magát, azt bizony a benne lakó baba is éppúgy megsínyli.

Épp ezért szedte össze a NiKiCa Bababolt egy csokorba azokat a termékeket, amelyek segítenek minél könnyebben átvészelni a babavárás sokszor bizony nagyon nehéz hónapjait.

 

Testi változások

 

Legelőször a testünkön érezhetjük, hogy változik. Nem egyszerre természetesen, csak úgy szépen lassan, mire egy nap már arra ébredünk, hogy a régi ruháink már nem úgy mennek ránk, ahogy a várandósság előtt.

Melleink egyszer csak megnőnek, az eddig hordott melltartók és alsóneműk kényelmetlenül szorítanak, nyomnak. Ennek persze nem csak esztétikai, de egészségügyi hátulütői is lehetnek, így feltétlenül érdemes beszerezni kényelmesebb, lazább alsóneműket, esetleg kifejezetten kismamáknak tervezve.

A fehérneműk után következnek a ruhák, a nadrágok, a szoknyák és a pólók. Ne sodord magatokat feleslegesen veszélybe, alakítsd át ruhatáradat!

Szerencsére ma már nem csak ormótlan, mindent eltakaró zsákruhákat találnak maguknak a kismamák, hanem a testhez simuló, ízléses, ugyanakkor nőies darabok között válogathatnak kedvükre.

Kényelmes éjszakák

Ha a nappali és az éjszakai ruházat kényelmes is, és kifejezetten jól érzed magad benne, akkor is ott vannak a hosszú éjszakák, amelyeket nagy, aztán még nagyobb pocakkal nem is olyan egyszerű átaludni.

Forgolódni már nehézkes, így aztán hajlamosak vagyunk ugyanabban a pózban szenvedni sokáig. Most már ezt sem kell elviselnünk.

A kismamapárnák segítenek, hogy pocakod kényelembe helyezve pihentető alvásban legyen részed. Mindenkinek kijár a nyugodt pihenés, de egy kismamának valóban létszükséglet is!

Ha úgy érzed, lassan neked is szükséged van ezekre a termékekre, akkor nincs más hátra: irány a NiKiCa Bababolt a kényelmes kismamaholmikért!

Nyugodt és meghitt pillanatok

Ha a kismama már teljes komfortérzete biztosítva van, semmi sem nyom, sehol sem vág be a ruha, ha megtaláljuk a pocakunknak megfelelő pozitúrákat, akkor nincs más hátra, mint a bennünk fejlődő életre koncentrálni.

A mai csúcstechnológiáknak köszönhetően már otthon is hallgathatjuk magzatunk szívdobogását. A magzati szívhanghallgató nem csak nyugodt, de meghitt pillanatokat is okozhat nekünk, rokonainknak és barátainknak.

Hát kell ennél több a boldog babaváráshoz? Aligha.

Élvezd ki te is ezt a csodás kilenc hónapot, és adj meg magatoknak mindent, amire csak szükségetek lehet!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!