Biden megsérült
Trump jobbulást kívánt neki a Twitteren
Biden megsérült

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2020. 11. 30.
Joe Biden demokrata elnökjelölt megcsúszott, és kificamította a bokáját kutyájával való játék közben. Az esés során a csont meg is repedt, így mankóra fog szorulni Biden, akinek politikai ellenfele, Donald Trump is jobbulást kívánt.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Biden épp Majorral, kedvenc házőrzőjével játszott, amikor elvesztette az egyensúlyát, és szerencsétlen eséssel kificamította bokáját. A vizsgálat során a CT a lábfejének csontjain apró töréseket mutatott ki, és orvosa szerint hetekig bottal kell majd járnia. 

Először stábja még úgy nyilatkozott, hogy az ortopéd-vizsgálatra csak elővigyázatosságból került sor, azonban az újságírók látták, ahogy a rendelőből bicegve és rendkívül lassan távozott az elnökjelölt. 

Amennyiben az elektorok megerősítik az eredményt, Biden lesz az amerikai történelem legidősebb elnöke. Az eredményeket jogilag még mindig támadja Donald Trump, azonban kicsi az esély arra, hogy sikerül megfordítani az állást. Politikai szembenállásuk ellenére Trump Twitter- üzenetben kívánt jobbulást a demokrata elnökjelöltnek. 

(RT/Hetek)

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!