Ben Shapiro rapsztárként is befutott, tarol az új dala
A konzervatív szerző Tom MacDonalddal készített közös klipet
Ben Shapiro rapsztárként is befutott, tarol az új dala

Forrás: YouTube/Tom MacDonald

2024. 01. 30.
Már a sikerlisták első helyén az ismert jobboldali kommentátor, műsorvezető, Ben Shapiro új rapklipje, amelyet a pankrátorból lett rappersztárral, Tom MacDonalddal forgatott.

Shapiro, akinek a Hetek adta ki a magyarul is megjelent, A történelem jobb oldala című könyvét, új műfajban lépett színre.

A konzervatív talk show műsorvezető a klipben egy kapucnis pulóverben jelent, amelyen „A tények nem törődnek az érzelmeiddel” szöveg olvasható (ez Shapiro új könyvének is a címe).

A Facts (Tények) című dalban Shapiro kedvenc konzervatív társadalomkritikai üzenetei mellett magát a rapműfajt is kritikával illeti.

A szám ennek ellenére váratlanul kiemelkedően népszerű lett, az Itunes és a Spotify listáin is az első helyre került Britney Spears és Justin Timberlake előtt.

A dalra érkező reakciók érthetően nagyon megosztottak lettek, ami még tovább növelte a nézettséget a videómegosztó oldalakon, csak a YouTube-on négy nap alatt nyolc millióan nézték meg.

A beszólós szöveg ellenére Nicki Minaj például a Twitteren azt üzente, hogy „nem is rossz…”, mások szerint azonban „végtelenül kínos”, „minden idők legrosszabb rapszáma” lett. 

A kritikusoknak Shapiro azt üzente, Donald Trump ismert kampányszlogenjét átalakítva, hogy Tom MacDonalddal együtt az a céljuk, hogy „újra naggyá tegyük a hip-hopot”. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!