Ben Shapiro: nem viccelt a melegkórus, amikor azt mondta, "eljövünk a gyermekeitekért"
A népszerű konzervatív kommentátor is reagált a nagy port kavaró LMBTQ-kórusműre
Ben Shapiro: nem viccelt a melegkórus, amikor azt mondta, "eljövünk a gyermekeitekért"

Forrás: Youtube/Ben Shapiro

2021. 07. 12.
Nagy port kavart az elmúlt héten a San Franciscó-i melegkórus gúnyos videója, melyen azokon a keresztényeken és konzervatív beállítottságú szülőkön köszörülik a nyelvüket, akiknek nem tetszik, hogy LMBTQ-propagandára tanítják gyermekeiket az óvodákban, iskolákban. Baloldali portálok szerint a videó körüli botrány igazolja, hogy sokan "nem értik az iróniát", Ben Shapiro, az egyik leghíresebb amerikai politikai kommentátor szerint azonban a kórus a saját nyilatkozatában támasztja alá, hogy jogosak az aggodalmak.

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a július 1-jén közzétett dal a konzervatív gondolkodásúak megszólításával kezdődik: "Azt hiszitek bűnösök vagyunk, jogaink ellen harcoltok, azt mondjátok olyan életet élünk, amit nem tudtok tisztelni".

Majd azzal folytatják, hogy a hagyományos gondolkozású emberek csak félnek, ezért gondolják, hogy

"Elrontják" gyermekeiket, ha propagandájuk ellenőrizetlen marad.

Az LMBTQ-kórus erre nemes egyszerűséggel azt válaszolja, ez egyszer igazuk van, tényleg a gyermekekre pályáznak.

A videó azóta bejárta a jobboldali majd a baloldali médiát is, ahol az előbbiben az LMBT-lobby céljainak lelepleződéséről beszéltek, míg az utóbbiban a konzervatívokat kritizálták, hogy már a viccet sem tudják megérteni.

Ben Shapiro, a népszerű amerikai konzervatív politikai kommentátor utánanézett, mennyi alapja is van a videóval kapcsolatos aggodalmaknak, és arra jutott, hogy

az irónia nem is annyira irónia. 

A kommentátor ezután bejátszik egy részletet a bizarr videóból, és összehasonlítja a melegkórus botrány utáni nyilatkozatával.

"Ha a videóban elhangzott állítások valóban ironikusak, akkor az ugy azt jelenti, hogy igazából nem jönnek el a gyermekeinkért."

A nyilatkozat kulcsfontosságú mondata így szól: "Üzenet nektek a melegközösségtől: továbbra is mindent meg fogunk tenni azért, hogy ellenálljunk a gyűlöletnek azzal, hogy arra tanítjuk a fiatalokat, hogy toleránsak és tisztességesek legyenek".

Shapiro rámutat, hogy itt gyakorlatilag beismerik azt, hogy bár a dal műfaja paródia, a mögöttes üzenet nagyon is valós: azaz a gyermekeket meg akarják tanítani értékeikre, és azzal akarják őket toleránsabbá és tisztességessé tenni, hogy az iskolákban érzékenyítik őket.

Leszögezi, hogy a radikális LMBTQ-propaganda nem a diszkrimináció elleni oktatásról szól elsősorban, hiszen azt általánosan is le lehetne adni, hanem indoktrinációról, a gyermekek gondolkozásának, érdeklődésének megváltoztatásáról és összezavarásáról. 

"Amennyiben létezik semleges iskolai szabály a bullying és a zaklatás ellen az iskolákban az elég jó, és mindenkire érvényes."

A cél a következő generáció megváltoztatása, és amelyik szülő ezzel ellenkezik, azt a gyerekre veszélyesnek bélyegezhetik. A kommentátor végül határozottan kijelenti: a gyermekek szexuális nevelése egyedül a szülők joga, és akinek ez nem tetszik, az tehet egy szívességet.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!