Bekapcsolva maradt Biden mikrofonja: káromkodva anyázta a Fox News újságíróját
Később felhívta a riportert, hogy elmondja: nem volt semmi személyes
Bekapcsolva maradt Biden mikrofonja: káromkodva anyázta a Fox News újságíróját

Forrás: whitehouse.gov

2022. 01. 25.
Káromkodva szidta a Fox News újságíróját a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján Joe Biden amerikai elnök, aki láthatóan nem volt tudatában annak, hogy a mikrofonja bekapcsolva maradt, így a teremben szinte mindenki hallhatta a keresetlen szavait. 

Az újságíró a sajtótájékoztató végén még egy kérdést akart feltenni az amerikai elnöknek azzal kapcsolatban, hogy vajon az infláció milyen mértékben befolyásolhatja a novemberi kongresszusi választásokat. 

"Nagyszerű, még egy kis inflációt. Ez de hülye, a k**** anyját."

- reagált maga alá mormogva az Egyesült Államok elnöke.

Az újságíró később a Fox News egyik műsorában elmondta, hogy az amerikai elnök nem sokkal az incidens után felhívta és "tisztázta a helyzetet". Bocsánatot úgy tűnik nem kért, de a riporter úgy fogalmazott, ez így is korrekt az elnök részéről, hogy személyesen járt el egy ilyen feszült háborús helyzetben, amikor ennyi feladata van. 

(Fox News)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!