"Az egész világ jövője múlik ezen" - exkluzív interjúban állt ki Trump mellett Bin Laden unokahúga
Noor bin Ladin szerint újabb 9/11 jöhet, ha Joe Bident megválasztják
"Az egész világ jövője múlik ezen" - exkluzív interjúban állt ki Trump mellett Bin Laden unokahúga

Forrás: Wikimedia Commons

2020. 09. 07.
Exkluzív interjút készített a New York Post a 2001. szeptember 11-ei merényletek kitervelőjének, Oszama bin Ladennek unokahúgával, Noor bin Ladinnal. A 33 éves nő Svájcban született, de belül "amerikainak" tartja magát. Donald Trump elkötelezett támogatója, szerinte katasztrofális következményei lennének, ha novemberben Joe Bident választanák meg. 

"Az Iszlám Állam elszabadult az Obama-Biden kormány alatt, Európában is megvetették a lábukat. Trump megmutatta, hogy kész megvédeni Amerikát és minket is azzal, hogy a külső fenyegetést jelentő terrorizmust gyökerestül irtja ki, még az előtt, hogy lecsapnának" - fogalmazott az interjúban. 

Bin Ladin már gyermekkorától fogva nagy Amerika-rajongó, 12 évesen egy óriási amerikai zászló lógott szobája falán és arról álmodozott, hogy egyszer keresztülutazhat majd a lehetőségek hazáján. A svájci szerző, Carmen Dufour és Yeslam bin Ladin gyermekeként született, utóbbi féltestvére a néhai Oszamának. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇺🇸 The Patriot 🇺🇸 #wwg1wga #wwg1wgaworldwide #thegreatawakening

Noor Bin Ladin (@realnoorbl) által megosztott bejegyzés,

 

A svájci születésű nő szerint ez lesz a generációjának legfontosabb választása. "Már azóta Trump elnök támogatója vagyok, hogy 2015 elején bejelentette, elindul a választásokon. Távolról figyeltem, és csodálom azt, amit ez az ember elért" - magyarázta. Hozzátette, szerinte újra kell választani, mert 

"nem csak Amerika, hanem az egész nyugati civilizáció jövője múlik ezen."

Bin Ladin elmondta, hogy az elmúlt 19 év szörnyű támadásai megrázták egész Európát és Amerikát. "A radikális iszlám teljesen beszivárgott a társadalmainkba. Az Egyesült Államokban nagyon aggasztó trend, hogy a baloldal egy platformra helyezkedett azokkal, akik ezt az ideológiát osztják."

Radikális szereplők az amerikai baloldalon

Oszama unokahúga rendszeresen mutatkozik a közösségi oldalakon Trump-párti sapkában, pólóban. Nem egyszer élesen kritizálják is markáns kiállása miatt. Egy Gallup felmérés alapján, Svájcban az emberek mindössze 18 százaléka tartja elfogadhatónak Trump elnöki teljesítményét. 

Bin Ladin élesen kritizálta a The Squad névvel illetett négy demokrata képviselőt is, akik Izrael-ellenes és antiszemita megjegyzéseikkel nem egyszer hergelik a követőiket. Ilhan Omar korábban azt is találta mondani éppen a szeptember 11-ei támadásokkal kapcsolatban, hogy "néhány ember csinált valamit". A terrorista vezér unokahúga szerint Ilhan gyakorlatilag "utálja Amerikát". 

Noor bin Ladin szerint az sem kizárt, hogy egy szeptember 11-eihez hasonló támadás is érheti az Egyesült Államokat, ha Joe Bident választják meg. 

(NYPost)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!