Aggasztó képsorok: radikális zsidók köpködik a keresztény zarándokokat Jeruzsálemben
A videót az egyik miniszterelnöki tanácsadó tette közzé Twitteren
Aggasztó képsorok: radikális zsidók köpködik a keresztény zarándokokat Jeruzsálemben

Twitter/Hananya Naftali

2023. 10. 03.
Benjámín Netanjáhú egyik tanácsadója, egyben a miniszterelnök közösségimédia-felületeit kezelő stáb tagja, Hananya Naftali aggasztó bejegyzést osztott meg Twitteren.

Naftali azt írja, hogy „radikális zsidók köpködik a keresztény zarándokokat a jeruzsálemi Oroszlános kapunál.” És mint hozzáteszi, elítéli ezt a gyűlöletes viselkedést.

Posztjához videót is csatolt:

A tweetben leírja, hogy a felvételt már fel is kapta a palesztin média, és arra használják, hogy bemutassák, hogyan bánnak az izraeliek a keresztényekkel – „és azt kell mondanom, hogy ezek nem az Izraelben élő zsidók többségének értékei” – szögezi le a miniszterelnöki tanácsadó.

„Nem értik a zsidó-keresztény szövetség fontosságát. Kérem, hogy bocsássanak meg nekik, mert nem tudják, mit tesznek.”

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!