"A gyermekeim sírva fakadtak" Messi mégsem hagyja ott a Barcelonát - hivatalos
Pont került az abszurd kálvária végére
"A gyermekeim sírva fakadtak" Messi mégsem hagyja ott a Barcelonát - hivatalos

Forrás: Youtube/Goal en espanol

2020. 09. 04.
A méltatlan jogi procedúrákat elkerülendő, a Barcelona elnöke és Messi ügynöke, édesapja Jorge Messi megállapodtak abban, hogy a következő szezonban az argentin még a gránátvörös-kékeknél rúgja a bőrt. Az argentin sztár exkluzív interjúban mesélt arról, milyen "brutális dráma" volt a családjában és hogyan verte át őt a klub elnöke.

A jelen állás szerint Lionel Messi a 2021-ig szóló szerződését még kitölti annak ellenére, hogy a vitás időszakban azt állította, hogy ingyen távozhatna ellentétben azzal, amit a klub állít. Jogi útra viszont nem szeretnék terelni az ügyet, ezért a maradás mellett döntött édesapjával. 

"Brutális dráma volt"

Messi maga is megerősítette a hírt a Goal.com-nak: 

"Amikor elmondtam a családomnak, hogy mit szeretnék, brutális dráma volt. Az egész családom sírni kezdett, a gyermekeim nem akarták elhagyni Barcelonát, nem szerettek volna iskolát váltani. Én azonban máshogy néztem a dolgokat, mert magasabb szinten szeretnék játszani, címeket nyerni, versenyben lenni a Bajnokok Ligájában."

Az interjúban szóba került az is, hogy Messi egyáltalán nem volt elégedett a katalán együttes utóbbi időben nyújtott teljesítménnyel, mert szerinte "szörnyű", ahogyan Bartomeu menedzseli a klubot.

Az elnök nem tartotta a szavát

"Az elnök mindig azt mondta, hogy az idény végén eldönthetem, hogy maradok-e. Azt gondoltam, hogy egyértelmű, hogy ingyen távozhatok. Végül nem tartotta a szavát."

- fogalmazott Messi. Hozzátette, arra hivatkoznak, hogy a távozási szándékát nem jelentette be a június 10-ei határidő előtt.

"Most a klubnál folytatom, mert az elnök világossá tette, hogy csak úgy távozhatok, ha kifizetik a 700 millió eurós kivásárlási árat, ami nyilván lehetetlen."

Mint fogalmazott, a család szempontjait is figyelembe gondolta újra a döntését, és döntött a maradás mellett. 

Az ügyet az is megelőzte, hogy a spanyol liga világossá tette, hogy a Barcelona álláspontját osztja a tekintetben, hogy a kivásárlási ára a játékosnak 700 millió euró, így Messi nem távozhat ingyen. 

(Goal, Sun, SkySports)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!