(18+) Újabb őrület: Sorra bukkan a texasi rendőrség megcsonkított szarvasmarhák tetemeire
(18+) Újabb őrület: Sorra bukkan a texasi rendőrség megcsonkított szarvasmarhák tetemeire

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 04. 24.
Rejtélyes körülmények közt elpusztult állatok ügyében nyomoznak a hatóságok Texasban, hat megcsonkított szarvasmarha tetemét találták meg a közelmúltban az állam több részén.

A Madison megyei rendőrhatóság még szerdán adott ki közleményt, hogy állatartók bejelentése alapján egy 6 éves hosszúszarvú szarvasmarha tetemére bukkantak egy autópálya mentén: az állat nyelvét kimetszették, minden külsérelmi nyom, és vérnyomok nélkül.

A hatóságok később jelezték, hogy Texas állam más megyéiben is találtak hasonló körülmények között elpusztult állatokat, összesen hatot.

A rendőrhatóság közleménye szerint a tetemek közelében semmi nem mutatott küzdelemre, és lábnyomokat, illetve autógumi lenyomatát sem találták meg. Az állatok elpusztulásának okát egyelőre vizsgálják.

A texasi rendőrség azt is közölte, hogy egyeztetnek az Egyesült Államok más államainak hatóságaival, ahol már korábban találkoztak ehhez hasonló, megcsonkított állattetemekkel.

(MTI / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!