(18+) Sátáni gonoszság: sütőben égettek meg egy izraeli babát a Hamasz dzsihadistái
Felfoghatatlan kegyetlenség
(18+) Sátáni gonoszság: sütőben égettek meg egy izraeli babát a Hamasz dzsihadistái

Forrás: X/Eli Beer

2023. 10. 30.
Nehéz még csak leírni is azt az elképesztő gonoszságot, amit a Hamasz palesztin terrorszervezet elkövetett október 7-én a dél-izraeli településeken. Az izraeli azonnali reagálású mentőalakulat elnöke vasárnap esti beszédében említett egy minden eddiginél brutálisabb esetet: egy izraeli babát a sütőben égettek meg a terroristák. 

Eli Beer egy köztiszteletben álló mentőtiszt, 35 éve dolgozik a különböző terrortámadások helyszínelésein, az általa vezetett szervezet, az United Hatzalah egy olyan gyorsreagálású alakulat, amely sokszor elsőként ér a tettek helyszínére. 

 

Vasárnap este a Republican Jewish Coalition rendezvényén számolt be arról, amit látott. Itt egy olyan esetet is említett, hogy a Hamasz terroristái egy izraeli babát egy sütőbe rakva égettek meg. 

Szintén megerősítette a híreket, több családi házban fel voltak darabolva kisgyermekek - nekik kellett megpróbálniuk azonosítani, hogy melyik testrész kihez tartozik. Eli számára felfoghatatlan, hogyan tagadhatják le azokat a rémtetteket, amelyeket ők a saját szemükkel láttak, és több brutális fényképes bizonyítékot már nyilvánosságra hoztak. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!