(18+) Brutális felvételen, ahogyan közvetlen közelről többször is meglövik Fico-t
Egy 71 éves férfi a feltételezett elkövető
(18+) Brutális felvételen, ahogyan közvetlen közelről többször is meglövik Fico-t

Forrás: Youtube/RTV Prievidza

2024. 05. 15.
A közösségi oldalakon megjelent egy felvétel, amelyen a sajtóhírek szerint pont az a merénylet látható, amelyet Robert Fico szlovák kormányfő ellen követtek el Nyitrabányán. Egy idős férfi közvetlen közelről több lövést is leadott a miniszterelnökre, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak korházba. 

Az esetről időközben egy sokkal jobb felbontású felvétel is kikerült, amin a kormányülés is látható vágóképeken, majd a 15. másodperctól a merénylet is:

A merénylet részleteiről, és a fejleményekről folyamatosan frissülő hírfolyamban olvashat ide kattintva.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!