hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Az LMBTQ-propaganda nem az amerikai nép véleménye”
Interjú a Family Research Council alelnökével
„Az LMBTQ-propaganda nem az amerikai nép véleménye”

Fotó: Náray Gabriella

2022. 11. 11.
Travis S. Weberrel, a Family Research Council keresztény-kozervatív szervezet politikai és kormányzati ügyekért felelős alelnökével készített interjút Amerikában a Hetek külpolitikai rovatvezetője, Kulifai Sára.

Bevezetésképpen meséljen egy kicsit a szervezetről, mivel foglalkoznak?

– A Family Research Council 1983 óta működik, jövőre lesz 40 éves a szervezetünk, amely azért jött létre, hogy megvédjük a családok érdekeit. A szövetségi szintű politika mellett azt is figyeljük, hogy a keresztények hogyan tekintenek a választásokra, illetve politikai döntéseikben hogyan kapnak helyet a bibliai értékek – és hogy mit mond a Biblia azokról a témákról, amelyek a választásokon napirendre kerülnek.

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!