hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Mihez kell büszkeség?
Kedves Olvasó!

2022. 06. 23.
 Jól szituált középosztálybeli amerikai család, mindenki jól néz ki, csupa mosoly, sugárzik, hogy boldogok.  A róluk szóló riporttal csatlakozott az idei Pride hónap alkalmából a transzmozgalomhoz a konzervatív média zászlóshajója,  a Fox News.

A szokásos propaganda összes egyéb  lehetséges marketingelemét is hozta a tudósítás.  A tizenéves kamasz kétévesen, mielőtt gondolatait képes lett volna szavakba önteni, már jelezte, hogy a valódi genderidentitása nem lány, hanem fiú. A konzervatív – netán keresztény – nézők megdolgozására az anyuka hitét is felvillantják: „Isten nem hibázik”, mondja (illetve, hát mégis, hiszen hormonokkal és az orvostudomány más csodáival kell helyrehozni, amit elrontott).

Jön még néhány statisztikai adat arról, hogy a gyerekek öngyilkosok lesznek, ha nem engedik őket nemet váltani, a szokásos szlogen kíséretében: „Inkább legyen egy élő fiam, mint egy halott lányom!”

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix
(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

A Fox újabb szintet lépett azzal, hogy bevállalt egy ennyire radikális, potenciálisan több ezer gyerek életére negatív hatást kifejtő műsort, de a drag- és transzkultúrának minden más – kulturális, politikai, sőt üzleti – területen is olyan térhódítását láthatjuk, amely már messze túllép az eredeti melegjogi mozgalmak célkitűzésein. És amely azt tükrözi, hogy a perverzió elfogadása teljesen áthatja a társadalmat, és a közélet vezető alakjainak támogatásával valójában intézményessé vált.

Úgy tűnik, büszkeség ma ahhoz kell, hogy az ember erkölcsi igazságokon és a józan ész talaján álló, normális életet éljen, és elutasítsa a hazug, romboló propagandát.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!