hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mária helyett Malika, homoszexuális Mikulás: módszeresen számolnák fel a keresztény értékeket
Működésben a genderpárti lobbi
Mária helyett Malika, homoszexuális Mikulás: módszeresen számolnák fel a keresztény értékeket

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix / Hetek-grafika

2021. 12. 02.
A szeretet, az elfogadás és kölcsönös tisztelet jegyében megkezdődött a keresztény értékek gyökeres visszaszorítása és felszámolása Európa-szerte.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Időről időre felmerül a szélsőbaloldal részéről az igény, hogy száműzzék Krisztust (Christ) a karácsonyt jelentő angol christmas szóból, ám az Európai Bizottság mostani kommunikációs iránymutatásában egészen új szintre emelték a keresztényellenes újbeszél kritériumait.

Az Európai Bizottság fittyet hányva több évszázados hagyományokra és a kereszténység kétezer éves értékeire, új kommunikációs útmutatójában arra szólította fel alkalmazottait, hogy tartózkodjanak a „karácsony” szó használatától, a következő magyarázattal: „Kerülni kell azt a feltételezést, hogy mindenki keresztény.” A Bizottság tagjai tehát nem bonyolíthatnak le olyan kommunikációt, amelyben „karácsonyi időszakról” beszélnek, helyette inkább az „ünnepi időszakról” kellene beszélni. Nem új keletű próbálkozás ez a keresztény ünnepek tartalmának kiüresítésére, a Merry Christmas – Happy Holidays vita évről évre fellángoló téma az Egyesült Államokban is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!