hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Obama megtévesztő feltárulkozása az ígéret földjéről szóló könyvében
A popelnök könyvének jelentős része az elnökségig vezető útját mutatja be
Obama megtévesztő  feltárulkozása az ígéret földjéről szóló könyvében

Forrás: Crown kiadó

2020. 12. 21.
Barack Obama legújabb emlékirata pár hete jelent csak meg, de már milliók fogytak el belőle. Sokan rajonganak érte, pedig a könyvet manipulatív személyesség, felvizezett történelem és erős ideológiai leckéztetés jellemzi. Az 59 éves politikus már harmadik emlékiratát adja közre, amit egyúttal egy kétrészes magnum opus első kötetének szán. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizete

A könyv jelentős része az elnökségig vezető útját mutatja be, aztán a második felében államfőségének első 2,5 évét taglalja Oszama bin Laden kiiktatásáig.

Egy „mártír” sóhaja

Az Egy ígéret földje számos személyes és intim bepillantást enged az elnök életébe, amelyek egy tudatos stratégia részei. Csodálkozva konstatálja celebstátuszát, holott nagyon is tudatosan építgeti azt feleségével együtt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!