hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kritika: visszatértek a Galaxis őrzői
És ezúttal az őrült isten nem ússza meg
Kritika: visszatértek a Galaxis őrzői

Fotó: Fórum Hungary

2023. 05. 11.
Éles társadalomkritika, szomorú állatkísérletek, pszichopata istenek és lelkisérült, meggyalázott életek – bemutatjuk a Marvel és a Disney Studios legújabb „nincs isten” propaganda­­alkotását.

Ez egy véleménycikk.

Kezdjük azonban az elején: 2014-ben robbant be a Marvel-filmek sorozatába A galaxis őrzői első része, ami az addigi, főleg Föld-központú sztorik helyett a világűrbe vitte a kedves nézőket, kicsit Thorhoz hasonlóan. Az aranyos karakterek által eljátszott mese hátterében azonban mély üzenetek rejtőznek. Az első részt 2017-ben követte a második, most, 2023-ban pedig megjelent a harmadik rész is.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!