hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Pedagógusnapi beszélgetés Antaliné Miss Lillával, a Neteducatio szakmai vezetőjével
Pedagógus Oscar, Covid-generáció, emberi szó
Pedagógusnapi beszélgetés Antaliné Miss Lillával, a Neteducatio szakmai vezetőjével

Antaliné Miss Lilla (középen), munkatársaival a Neteducatio rendezvényén.(Forrás: Neteducatio)

2022. 06. 02.
A járvány alapjaiban rengette meg az oktatásról és nevelésről alkotott véleményünket. Mindenkinek hatalmas taps jár, aki ebben a helyzetben is rendíthetetlenül tett a gyerekekért. A Neteducatio Kft. nemrég Pedagógus Oscarral díjazta az ország legelhivatottabb pedagógusait, kisgyermekgondozó-nevelőit.

Tanárként több díjban is részesült eddigi pályafutása során – néhány a sok közül: Digitális Pedagógus Díj, Év tanára, HOPP – az év digitális oktatói, Sulinetwork-díj – ezek a díjazások szerepet játszottak abban, hogy a Net­educatiónál elindítsák a Pedagógus Oscar-díjat?

– Egy olyan hivatás esetében, ahol az elvégzett munka valódi eredményei csak évtizedek múltán mutatkoznak, fontosnak tartom, hogy az elhivatott képviselői érezhessék, fontos, amit tesznek. A saját pályafutásomban is mérföldkövekként tekintek ezekre az elismerésekre, amelyek megerősítik, hogy jó úton járok, még ha ez az út néha rögös és kanyargós is.

A legjobbpedagogus.hu kezdeményezés és a Pedagógus Oscar már hosszabb múltra tekint vissza, 2017 óta kerül átadásra. Gyakorló pedagógusként én is csak álmodoztam róla egykor, hogy elnyerhetem. Így különösen nagy öröm számomra, hogy immár második alkalommal lehettem részese a szervezésnek, és láthattam, hogy mennyi fantasztikus kolléga dolgozik az országban, és tesz napról napra a gyermekek fejlődéséért.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!