hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Világvége? Ne vicceljünk már!
Korszellemrajz megoldókulcs nélkül
Világvége? Ne vicceljünk már!

Forrás: Netflix

2022. 01. 06.
2021 apokalipszise – két év világjárvány, és főleg az azt követő jelenségek – szkeptikussá, cinikussá tették a filmkészítőket. A Ne nézz fel! című, szatirikus, keserédes alkotás a korszellem lenyomataként már megoldást sem kínál globális, mélyen gyökerező bajainkra.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Valami nagyon nagy baj van a világgal. Ezt eddig is tudtuk, de legalább a holly­woodi filmek némi hétköznapi reménnyel töltötték el a nézőket. A „végén minden jóra fordul” meggyőződésbe vetett hit még a teljes pusztulással fenyegetett katasztrófafilmekben is megjelent, amit viszont a Ne nézz fel! – a Netflixen decemberben bemutatott – filmben már hiába keresünk.

a csillagász farkast kiált?

Az amerikai elnökválasztáson Bernie Sanderst nyíltan támogató Adam McKay rendezte alkotás a már megszokott alaphelyzettel indul: egy (New Yorktól) távoli csillagászdoktorandusz és professzora új üstököst fedeznek fel. A megérdemelt ünneplésük hamar gyászos hangulatba csap át, amikor kiszámolják, hogy az égitest hat hónap múlva becsapódik az óceánba, és ezzel a földi élővilág totális pusztulását fogja okozni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!