hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Idegenek a washingtoni éjszakában: mainstream téma lett a földönkívüliek észlelése
Már az amerikai képviselőház bizottsága tárgyal az ufójelenségekről
Idegenek a washingtoni éjszakában: mainstream téma lett a földönkívüliek észlelése

Eskü alatt vallottak a washingtoni képviselők előtt a volt amerikai tisztek, Ryan Graves, David Grusch és David Fravor.(Fotó: AP / Nathan Howard)

2023. 08. 03.
Tanúvallomást tettek a washingtoni képviselőház egyik bizottsága előtt azok a hírszerzési tisztviselők, akik az amerikai kormányt vádolták UFóinformációk visszatartásával. Mint a Guardian megjegyezte, ez volt eddig a legtekintélyesebb fórum, ahol a földönkívüli életre vonatkozó állítások elhangzottak.

Figyelemre méltó, hogy az elmúlt években az ufók kérdése az alternatív médiumokból és a bulvárlapok oldalairól eljutott a főáramú hírtelevíziók elő adásába ésa washingtoni törvényhozásba.

A meghallgatáson elhangzó súlyos állítások minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaptak, ráadásul az ülést együtt kezdeményezték demokrata és republikánus párti képviselők.

Kétpárti meghallgatás

David Grusch afganisztáni háborús veterán, aki később hírszerzőként az azonosítatlan légköri jelenségek munkacsoportjánál dolgozott, és ebben a munkakörben valóban hozzáférhetett a témával kapcsolatos, minősített információkhoz, júniusban azt állította, hogy az Egyesült Államoknak birtokában vannak „ép és részben ép” idegen járművek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!