hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bagdy Emőke a Heteknek: Ez a kisebbség szellemi diktatúrát akar
Ez a kisebbség szellemi diktatúrát akar
Bagdy Emőke a Heteknek: Ez a kisebbség szellemi diktatúrát akar

Forrás: Hetek

2023. 03. 23.
Rengeteg támadás érte, amiért szembement a pszichológus szakmán belül is egyre inkább alapelvként kezelt genderideológiával, ő mégis ragaszkodik a tudományos tényekhez és a természetes igazságokhoz. Bagdy Emőkével beszélgettünk a pedofilbotrányokról, a gyermekvédelmi törvény szigorításáról és a gyermekek nemi fejlődéséről.

A közelmúlt pedofilbotrányai kapcsán felmerült, hogy a törvényhozásnak szigorítani kellene a gyermekvédelmi szabályokon. Mi az ön személyes véleménye, milyen beleegyezési korhatárt kellene húzni jogilag, hogy meg lehessen óvni a gyermekeket a szexuális visszaélésektől?

– Ha csakugyan a gyermek egészséges fejlődésében gondolkozunk, akkor 18 év ez a határ. Ugyanúgy, mint az alkoholnál, a dohányzásnál és egyéb veszélyeztető dolgoknál, mindenfajta károsodástól meg akarjuk védeni a gyermekeket. Be kell látnunk, hogy ezen koron belül a fiatal még éretlen személyiségű, tehát önmagától is meg kell védeni. Nem csak másoktól, önmagától, azoktól az impulzusoktól, amik esetleg belesodorják ilyen jellegű helyzetbe.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!