hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tarlós: Várom, hogy mikor avatkozik be a gondviselés
Tarlós: Várom, hogy mikor avatkozik be a gondviselés

Fotó: Ultrahang

2023. 05. 03.
Budapest korábbi főpolgármestere a Hit Rádiónak adott interjújában beszélt az életveszélyes betegségéről, a Fidesz budapesti terveiről, a kormányt érő korrupciós vádakról, és a gondviselésről, amely ellen ember nem tehet semmit. A beszélgetést szerkesztve közöljük.

Most minden nyomtatott Hetek hetilapra előfizetőnek adunk! Fizessen elő a print újságra és ajándék online hetilap hozzáférést kap, amivel már csütörtökön olvashatja a friss újságot és a teljes archívumunkat is eléri. Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hogy van? 

Nézze, szeretnék erre is őszintén válaszolni. Hatvan évig olyannyira nem voltam beteg, hogy még hőemelkedésem sem volt. Aztán az ősszel váratlanul nagyon megbetegedtem, rövidebb ideig nyugodtan mondhatjuk, hogy életveszélyes állapotba kerültem. De az égiek másképp határoztak, és sikerült talpra állni. Volt, aki aggodalommal, volt, aki némi reménykedéssel fogadhatta ezt a hírt, hogy megőrizzem a saját stílusomat, úgyhogy köszönöm szépen, jól vagyok. Azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy minden odafent dől el, de most már úgy is érzem magam, mint régen, és rövid ijedelem után kiderült, hogy nem a legrosszabb forgatókönyv valósult meg. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!