hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mire vállalkozik Gattyán György?
Politikai pályára lépne a pornómilliárdos
Mire vállalkozik Gattyán György?

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

2021. 11. 25.
106 egyéni választókörzetbe keres „területi kutató-képviselőt” Gattyán György, aki az internetes pornószolgáltatásból kinőtt cégbirodalma mellett politikai szerepet is vállalna, hogy a digitalizációval tegye „újra” világelsővé Magyarországot.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Az utóbbi napokban reklám­interjúkban, cikkekben, valamint „baráti” hangvételű írásokban jóval több információ jelent meg a médiát egyébként többnyire kerülő Gattyán Györgyről, mint az utóbbi években összesen. A kampány jól láthatóan egyetlen lényegi momentumra volt kihegyezve: a hatodik leggazdagabb magyar leg­újabb vállalkozására.

A hídember

A Forbes szerint csaknem 250 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Gattyán György Digitalizáljuk Magyarországot! elnevezésű mozgalma nem kevesebbet tűzött ki célul, mint hogy világelsővé tegyék hazánkat. Szerinte a digitalizáció – akármit is jelentsen ez a gyakorlatban – olyan oktatást segítene létrehozni, amely megmutatja, mi az érték, és hol van szükség kritikára; az egészségügyet meggyógyítaná; valódi szolgáltatássá tenné a hivatali ügyintézést; és visszaszorítaná a korrupciót is. Friderikusz Sándor podcastjában pedig arról is beszélt – a teljes beszélgetés lapzártánkkor még nem volt hozzáférhető –, hogy a mozgalomnak még van pár hónapja, hogy megoldja a párttá szerveződést, és „papírforma szerint még nyerni is lehet”. A legnagyobbvallalkozas.hu honlapon a vállalkozó szerénytelenül úgy fogalmaz:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!