Gattyán György online pornómilliárdos indulna a 2022-es választáson?
Szerinte minden esélye megvan a győzelemre papíron egy harmadik utasnak
Gattyán György online pornómilliárdos indulna a 2022-es választáson?

Forrás: ATV

2021. 11. 23.
Szinte minden létező platformon futtatja Gattyán György, legújabb kampányát, amelyen Magyarország digitalizációját tűzte ki célul, és ehhez társakat keres. Az online pornóstreamingből milliárdossá váló üzletember a Friderikusz Sándornak adott interjújában azt is sejteti, hogy indulni készül a 2022-es országgyűlési választáson. 

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot és kvázi mozgalmat Magyarország egyik leggazdagabb emberének (Forbes-lista 6. hely, 2020./Egy másik kiadványban a 3. helyen áll Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor mögött.) tartott Gattyán György. Célja az, hogy más országok digitalizációját elemezve Magyarországon is egyfajta digitalizációs reformot hajtson végre. 

Mint ismeretes, Gattyán György 2003-ban indította el a Livejasmin.com nevű, streamingre épülő pornóoldalt - ennek sikerére építkezve több internetes és egyéb vállalkozást is létre hozott. Cégcsoportjában, a Doclerben nemcsak az erotika, de az online jósda és az ezoterikus tartalom is sokat termel.

A csütörtökön adásba kerülő Friderikusz-interjú előzeteséből az is kiderül, hogy a vállalkozó a mozgalmát akár párttá alakítaná, és a papírforma szerint lenne esély is a győzelemre. Gattyán ezt arra alapozta, hogy végeztek egy kutatást, ami szerint

a magyar lakosság nagy arányban elutasítja a "két múltat". 

A rövid részletből az derül ki, hogy Gattyán nagyon is fontolgatja a választásokon való indulást, Friderikusz is arra kérdez rá, hogy a mozgalma párttá tud-e alakulni (Van rá pár hónapjuk, megoldják - érkezik a válasz), illetve hogy nem aggódnak-e amiatt, hogy útját is keresztezik majd bizonyos érdekköröknek (Biztosan így lesz, ez egyértelmű - válaszol a vállalkozó.). 

Gattyán a Digitalizáljuk Magyarországot! mozgalmát is egy olyan álláshirdetéssel vetette fel, amelyben

állást kínál "106 képviselőnek az ország 106 választókerületében".

Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!