hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vetkőzőshow és telejósda: ezek jöttek be eddig Gattyán Györgynek
A pornómilliárdos zavarba ejtő önbizalommal szállna be a közéletbe
Vetkőzőshow és telejósda: ezek jöttek be eddig Gattyán Györgynek

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

2021. 12. 15.
Azt állítja, hogy képes kétharmados győzelemre a Fidesszel szemben. Digitális Magyarországot építene 21. századi Széchenyiként. Plakátjai, hirdetései a karácsonyi ünnepi szezonban kikerülhetetlenek, utcán, telefonon, közösségi médiában. Gattyán György láthatóan nagyon szeretné, ha az emberek nem a pornópápát és a vajákos jósoldal-üzemeltetőt látnák benne. Pedig az volt, és ma is az.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Gattyán György a Forbesnak adott interjúban magabiztosan kijelentette, hogy nem a baloldali koalíciónak, hanem neki van egyedül esélye Orbán Viktorral szemben, ráadásul kétharmados többséggel. Tekintve, hogy a felmérések szerint egy Gattyán-párt (az alapító szerint van ilyen, csak még „alvó állapotban”) egy százalékra számíthatna az áprilisi választáson, így legyinthetnénk is, hogy csak egy új identitást kereső, életközépi válaszúthoz érkezett üzletember marketingkampányáról van szó, ám Gattyánnál nem lehet kizárni, hogy komolyan gondolja azt, amit mond, bármilyen irreális legyen is az.

A Docler Holding elnökét ugyanis eddigi karrierje során folyamatosan ezoterikus tanácsadók segítették. Az első 15 évben ez egy régi iskolai barát, Lengyel Sándor volt, aki Borisz Zolotov orosz parafenomén tanítványaként megismertette vele az agykontrollra és gondolati befolyásolásra épülő EOS-módszert. Ismerősei szerint Gattyán ennek a kapcsolatnak tulajdonította, hogy 2000-ben megfogant benne az akkor újdonságnak számító virtuális bordélyház gondolata, amely néhány évvel később el is indult romboló útjára.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!