hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Az értékeinket grammonként meg kell védeni" – interjú a Fidelitas elnökével
Dr. Illés Boglárkát kérdeztük Szájer-ügyről, genderlobbiról és a fiatalok megszólitásáról
„Az értékeinket grammonként meg kell védeni" – interjú a Fidelitas elnökével

Fotó: Dósa Gyôzô

2020. 12. 09.
A család értékeit rendkívül fontosnak tartja, és bátorítani akar minden konzervatív fiatalt, hogy hallassa a hangját közéleti porondon is. Beszélgetésünk alatt szóba került a Fidelitas szerepe, a Szájer-ügy visszhangja, valamint az ideológiai átnevelés hosszú távú hatása is.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Miért döntöttél úgy, hogy feladod a kormányzati pozíciót és egy ifjúsági szervezet élére állsz?

– Úgy gondolom, mindig azt a feladatot kell ellátni, amit az ember jónak tart és mások is alkalmasnak találják rá. Számomra óriási megtiszteltetés, hogy egy közösség bizalmát élvezhetem. A fiatalok képviseletét mindig is fontosnak tartottam, és most egy politikai szervezetet vezetve más módon és más célokat is szem előtt tartva, de nagyrészt ugyanazokért az ügyekért, értékekért tudok kiállni, amelyek számomra fontosak.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!