hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Régen még a rockerek is ártatlanabbak voltak
Interjú Kalap Jakabbal
Régen még a rockerek is ártatlanabbak voltak

2020. 04. 07.
Jakab Zsolt nagyon komolyan veszi a vicceskedést. Bábkoncertjein gyerekek tömegeibe veti el a magokat. Vallja, bízni kell abban, hogy amit egyszer elvetettünk, az idővel kikel.
Jakab Zsolt (forrás: Kalap Jakab)  

Kezdjük a legelején: úgy tudom, már gyerekkorodban verseket írtál, és valaki azt mondta, hogy ez megzenésítve lenne jó. Vettél egy gitárt, amivel minden el is kezdődött…

– Valóban úgy volt, hogy én verseket írtam, amelyeket aztán megmutattam egy tanáromnak, aki felfigyelt rám. Kérdezte is, nem gondoltam-e arra, hogy ezeket jobban tudnám megismertetni másokkal, ha dalba foglalnám. Mondtam, hogy nem tudok hangszeren játszani. Na, gyorsan megmutatott nyolc akkordot, amiből a mai napig élek. 

A versírás hogyan jött?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!