hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Még mindig hiszek
Jeremy Camp megrendítő élettörténete
Még mindig hiszek

shutterstock/PuzzlePix

2020. 04. 20.
Március 13-án mutatták be a Jeremy Camp első házasságáról szóló filmet az USA-ban, mely a koronavírus-időszak ellenére máris komoly bevételt hozott. Az áprilisra tervezett magyar bemutató a járványhelyzet miatt várat magára – a történet azonban filmtől függetlenül mindenki számára inspiráló.

Jeremy Camp élete tényleg filmbe illően indult: 22 évesen már sikeres énekes és dalszerző hírében állt; a 2000-es évektől sorra jelentek meg újabb és újabb albumai. Stílusosan zenélés közben találkozott élete szerelmével, Melissával, akivel pár hónappal a találkozást követően már az esküvőt tervezgették. Minden a boldog beteljesedés felé mutatott.

A drámai fordulat azonban még a nagy nap előtt bekövetkezett: Melissánál petefészekrákot diagnosztizáltak. A leküzdendő betegség még közelebb vitte őket egymáshoz, és mikor úgy tűnt, a lány állapota stabilizálódott, össze is házasodtak. Bár a szülők korainak tartották az esküvőt,

Jeremy biztos volt benne, hogy megtalálta azt a nőt, akiért kész bármit megtenni. A mézeshetek után azonban jött a hidegzuhany: Melissának kiújult korábbi betegsége, és a friss házaspárnak szembe kellett nézni a rideg ténnyel: a feleségnek hetei, legfeljebb hónapjai vannak még hátra.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!