hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Közös ellenséggel viaskodunk
Interjú Jair Netanjahuval, az izraeli miniszterelnök fiával

2019. 10. 30.
Orbán Viktort és Donald Trumpot barátnak, az izraeli sajtót ellenségnek, a Templomhegyi status quót pedig igazságtalannak tartja. Úgy érzi, egyedül áll ki a konzervatív értékek mellett a hazai médiában. Jair Netanjahuval, az izraeli miniszterelnök fiával beszélgettünk.

Pár hónappal ezelőtt a közösségi médiában kifejezte, hogy támogatja Orbán Viktort. Érdekelne bennünket, hogy pontosan milyen politikai irányelvek mentén ért egyet a magyar miniszterelnök politikájával.

– A bejegyzésemet az európai parlamenti választások kontextusában közöltem, és Izrael minden barátjának sok sikert kívántam; támogatjuk a barátainkat. Orbán roppant jóindulatúan közeledik Izraelhez, édesapámmal is jó viszonyt ápol. Egyikük sem próbálja kiszolgálni a globalista elitet, és ezért gyakorlatilag azonos rágalmaknak, támadásoknak vannak kitéve. Ez az elit hazugságokkal próbál más vezetőket elrettenteni a szuverenista úttól, hogy ne a saját népeiket, hanem a globalizmust képviseljék.

Nagyon értékeljük Orbán Viktor Izraellel kapcsolatos politikáját, hogy megvédi a magyar zsidó közösséget, és bevédi Izrael államát az ellenséges európai országoktól az EU fórumain. Mélyen hálásak vagyunk ezért a barátságért.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!