Tündéri videóban énekli Sting, miért is jó Down-os embereknek munkát adni
A világhírű énekes megtiszteltetésnek tartja, hogy részt vehetett az idei kampányban
Tündéri videóban énekli Sting, miért is jó Down-os embereknek munkát adni

Forrás: Youtube/CoorDown

2021. 03. 19.
Napokon belül, március 21-én érkezik a Down-szindróma világnapja. Ebből az alkalomból csatlakozott a világhírű angol zenész-énekes, Sting egy kampányhoz, melynek keretében a Down-szindrómások alkalmazásának pozitív oldalaira igyekeznek felhívni a figyelmet egy kedves kis dalban.

A kampányfilmet a CoorDown olasz Down-szindrómásokkal foglalkozó szervezet kezdeményezte, és dzsezzes stílusban meséli el, milyen pozitív láncreakciót lehet beindítani azzal, ha valaki Down-os személyek foglalkoztatása mellett dönt. 

A videó Simone történetét mutatja be, egy fiatal Down-szindrómás hölgyét, aki egy pékségben dolgozik. Lelkes, minőségi munkája annyira lenyűgözi az egyik vásárlót, hogy ő is amellett dönt, Down-szindrómás fiatalembert vesz fel cégéhez. Végül inspiráló láncreakció indul el, és a Down-osok sorra nagyszerű munkákhoz jutnak.

"Arra szeretnénk invitálni mindenkit, cégeket, polgárokat, szervezeteket, hogy adjanak több munkalehetőséget, és tanuljanak többek az elfogadás előnyeiről. A munka a Down-szindrómások számára ugyanolyan fontos, mint másoknak" - nyilatkozta a videóról Antonella Falugiani, a CoorDown Onlus elnöke.

Sting megtiszteltetésnek vette, hogy részt vehet a projektben, mindenkit arra kért: vegyék ki részüket, és indítsák el a foglalkoztatási láncot.

(AdAGe/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!