hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kubatov: még nem láttam olyat, hogy Pintér Sándornak valamibe beletört volna a bicskája
Ha a politikában nincs médiád, nincs semmid
Kubatov: még nem láttam olyat, hogy Pintér Sándornak valamibe beletört volna a bicskája

Fotó: Ladjánszki Máté

2023. 09. 14.
Már van a fejében ötlet, ki lehetne a főpolgármester; Borkai helyében örülne, hogy már kimehet az utcára; azon pedig nehezen teszi túl magát, hogy egy „pékekből és villanyszerelőkből” álló csapat ütötte ki a Fradit a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. A Fidesz alelnökével, az FTC elnökével beszélgettünk.

Sorban szállította a győzelmeket, remekel a Fradi, miért nem marad vezetőedző Máté Csaba?

Van egy fontos, talán mondhatom úgy, hogy szabályunk a Fradinál, mindig a csapatnál egy kategóriával magasabban jegyzett edzőt igyekszünk szerződtetni. Ha az a kérdés, hogy Máté Csaba milyen edző, akkor a válasz az, hogy éppen a Fradihoz való , pont olyan erős, mint a csapat. De nem erősebb. Ez az egy polcnyi különbség mozgatja a rendszert, szerintem ez tartja lendületben a Ferencvárost. A döntés persze pokoli nehéz volt, mégiscsak egy kiváló magyar edzőről van szó, aki 10 éve dolgozik a klubnál és mindig remek teljesítményt nyújtott.

Így aztán okozott néhány álmatlan éjszakát a döntés, gondolkodtam, hogy meg tudjuk-e úszni ezt a lépést, de nem tudtuk. Ez ugyanis a Fradi sikereinek egyik kulcsa.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!