hetilap

Hetek hetilap vásárlás
ATV-vezérigazgató: az ember nem lesz mellőzhető
Interjú Németh S. Szilárddal az ATV Csoport vezérigazgatójával
ATV-vezérigazgató: az ember nem lesz mellőzhető

Fotó: ATV

2023. 05. 31.
Hiába a sajtótámadások és a gazdasági válság, az ATV-t nem lehet temetni – állítja a médiacsoport vezetője. Németh S. Szilárddal beszélgettünk a Hetek podcaststúdiójában a politikai centrumról, Budaházy Györgyrõl, és arról a bizonyos pezsgőről, amit fogadáson nyert évekkel ezelőtt, amiért a posztján maradt a viharok ellenére.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Megfordult a fejedben valamikor is, hogy otthagyod az ATV-t?

Nem, én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a munkát végezhetem. Nyilván nem azt mondom, hogy mindig minden pillanatát élvezi az ember. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!