hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Felesleges kötözködésre nincs, egészséges kritikára viszont szükség van"
Interjú Németh S. Szilárd vezérigazgatóval
"Felesleges kötözködésre nincs, egészséges kritikára viszont szükség van"

Fotó: ATV

2020. 04. 14.
Nehéz időszak előtt áll most a televíziós piac, az ATV azonban a gyors reagálásban és a hitelességben látja a megoldást. A csatorna vezérigazgatója beszélt az Ékszer TV nagy vihart kavart adásáról, az újonnan indult műsorokról és a rekordokat döntő márciusi adatokról is.

Pár napja kiemelten foglalkozott az online sajtó az ATV-n is képernyőre kerülő Ékszer TV adásával, ahol egészen magas áron kínáltak eladásra fertőtlenítő gélt. Mi a véleményed az ominózus műsorról és annak fogadtatásáról?

– Nem mi gyártjuk az Ékszer TV-t. Ez egy külső gyártású műsor, ami az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában is évtizedek óta legitim műfajt követ. Az értelmiség ugyan nem szereti, de a piac igen. Műfaji sajátossága, hogy rendkívül szenzitív módon próbálnak eladni termékeket. Törvény rögzíti, hogy mi az, ami belefér, és hogy naponta három óránál hosszabban nem lehet sugározni. Ezt a TV-csatornák ki is használják, az ATV-nek is nagy szüksége van az Ékszer TV jelentette bevételre. Ha minden egyes olyan együttműködést felbontanánk, amit a sajtó kritizál, akkor tönkremennénk.

Hatalmas kultúrája lett Magyarországon a facebookos álszenteskedésnek, ezt a Schobert Norbi vagy jóga ügyben is láthattuk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!