hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"A világ nem így fog véget érni"
– állítja a járványról könyvet író amerikai teológus szerző
"A világ nem így fog véget érni"

Michael L. Brown

2020. 04. 20.
Megérti a vallásszabadság miatt aggódókat, de nem ért egyet azokkal, akik mások életét veszélyeztetik nyilvános istentiszteletekkel – errõl is beszélt az egyik legismertebb amerikai keresztény rádiós mûsorvezetõ, Dr. Michael L. Brown lapunknak. A zsidó származású messiáshívõ Brown szerint történelmi tapasztalat, hogy válság idején megerõsödnek az antiszemita vérvádak, ezt láthatjuk a koronavírussal kapcsolatban is.

Napokon belül megjelenik az új könyve, amit a koronavírus-járvány kapcsán írt. Ez egy vadonatúj mű?

– Igen, teljesen új. Március másodikán írtam egy cikket, amely arra a kérdésre kereste a választ, hogy vajon ez a járvány a Jelenések könyvében megírt csapások egyike-e? A válaszom az volt, hogy nem. Ez nem a világvége, de egy súlyos válság jele lehet. Ezt követően beszéltem a Charisma magazinnal, akik azt mondták, hogy miért nem írom meg ezt részletesebben könyv formában? Két hét alatt készültem el, olyan módon akartam megírni, hogy ne csak a járvány idején, hanem azon túl, más jövőbeli megpróbáltatások idején is érvényes legyen az üzenete.

Nagyon sok értelmezés, magyarázat, megfejtés kering az interneten, amelyek kifejezetten az apokalipszishez kötik a most zajló járványt. Miért biztos abban, hogy ezek tévednek?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!