hetilap

Hetek hetilap vásárlás

2019.10.11. (XXIII/41) Lapszám

Tartalom ajánló

Külföld

Káoszteremtés az Eufrátesznél

Török invázió, új migránshullám, az ISIS feléledése – csak a legsúlyosabb lehetséges velejárói annak, hogy az USA kivonul Szíriából. Amerikának joggal Amerika az első, de vajon mennyire fordíthat hátat más tájakon dúló konfliktusoknak?

Bolsonaro harca a marxista katolikusokkal

A továbbra is tragikusan lángoló amazonasi esőerdők mellett a brazil elnök, Jair Bolsonaro és az ország balra húzó katolikus klérusa között is egyre forróbb a helyzet Brazíliában. A dzsungelre közkincsként tekintő globalista egyházvezetők nem nézik jó szemmel az elnök szuverenista törekvéseit.

Belföld

Visszaszámlálás

Honnan indulnak az idei önkormányzati választás szereplői? Mi tekinthető sikernek a Fidesz és mi az ellenzék szempontjából? És hogyan hatnak az esélyekre az egymás után robbanó közéleti botrányok? Kampányvégi elemzés.

Hit és értékek

Trump a Templom-hegyet is átalakítaná?

Az amerikai béketerv részeként változtatnának a jeruzsálemi Templom-hegy status quóján – állítja a Heteknek adott interjúban az izraeli kormány által felkért szakértői csapat egyik tagja.

Erőszak nélküli megoldást várunk

A nemzetközi jog által előírt vallásszabadság érvényesítését és a szent helyek általános megközelíthetőségét sürgeti számos vezető rabbi a Templom-hegyen. Közéjük tartozik Elijahu Berkowitz rabbi, aki egyben a BreakingIsraelNews híroldal vezető szerkesztője is, aki most először nyilatkozott a Heteknek.

HÁTTÉR

Hamar nyúlunk a pirulához

Az ősz beköszöntével különösen megnő a kedélyjavító szerek forgalma, ami összefügg az egészségügyi ellátás hiányosságaival és a természetgyógyászat növekvő népszerűségével. Valamint azzal, hogy lelki bajainkra inkább pirulákat szedünk, mintsem szembenéznénk a kiváltó okokkal

Még sötétebb lovag

Hatalmas érdeklődés övezi a most mozikba kerülő legújabb Joker filmet. Nem véletlen, hogy az egykor Heath Ledgert is felemésztő ördögi karakter eljátszására éppen Joaquin Phoenixet kérték fel. Egy bizarr szekta és egy elveszített testvér drámai története.

KÁVÉSZÜNET

Mi leszel, ha nagy leszel? Youtuber!

Az amerikai és brit diákok között már nem az űrhajós vagy az ehhez hasonló „álommelók” vezetik a toplistát, amikor arról kérdezik őket, hogy mivel akarnak foglalkozni felnőttként. Többségük számára a youtuberek és a vloggerek a példaképek.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!