hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az utolsó utáni tánc
Interjú Dávid Kornél volt NBA-kosárlabdázóval
Az utolsó utáni tánc

Interjú Dávid Kornél volt NBA-kosárlabdázóval(Fotó: AP / Beth A. Keiser)

2020. 05. 07.
Talán nincs olyan ember, aki ne hallotta volna már Michael Jordan nevét. Magyarországon pedig nincs olyan, aki együtt is játszott volna vele. Dávid Kornélon kívül. A Netflix rekordokat döntõ dokumen­tumfilm-sorozata kapcsán a hatszoros magyar bajnok és egykori Bulls-játékossal beszélgettünk a legendás 1997-es idényrõl az amerikai kosárlabda világáról.

Magyarországon talán te vagy az egyetlen, aki közvetlenül is beleláttál a Michael Jordan-éra utolsó nagy menetelésébe. Mennyire vártad izgatottan a sorozatot?

– Alig bírtam kivárni azt az 1-2 évet, ami a bejelentéstől a megjelenésig eltelt. Hatalmas dolog belepillantani ebbe a korszakba, engem azért is érdekelt, mert részt vettem az 1997/1998-as bajnokság felkészülésében, együtt edzettem ezekkel a nagy szupersztárokkal.

Egyszerű kosárrajongóként nekem kicsit felfoghatatlan, hogy lehet, hogy egy magyar játékos (azóta se igazoltak az országból) egyből az ötszörös bajnok NBA-csapathoz kerül?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!