Vilmost megkérdezték, hogy rasszista-e a királyi család
A herceg kijelentette, hogy "nagyon nem", és hozzátette, hamarosan beszélni fog Harry-vel is a dologról
Vilmost megkérdezték, hogy rasszista-e a királyi család

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 11.
Az ominózus Oprah Winfrey interjúban elhangzottakra reagálva Vilmos herceg újságírói kérdésre cáfolta, hogy a királyi család rasszista lenne, illetve elmondta, az elhangzottakról és a vádakról még nem beszélt Harry-vel, de egyértelműen tervezi. 

A a nagy port kavaró interjúban Meghan a brit bulvársajtót, a királyi családot és az őket körülvevő személyzetet is súlyos vádakkal illette. Elmondása szerint rasszista módon beszéltek a születendő gyermekükről, valamint nem kapott megfelelő segítséget akkor sem, amikor öngyilkossági gondolatokkal küzdött.
 
Vilmos herceg egy iskolai látogatás során a királyi családból először reagált a vádakra, egyértelműen leszögezte, hogy családja nem rasszista, hozzátéve, hogy a nagy port kavaró interjú óta nem beszélt testvérével, de tervezi.

"nagyon nem vagyunk rasszista család"

A Buckingham Palota ritka közleményben válaszolt, melyben kijelentik, szomorúan értesültek Harry és Meghan tapasztalatairól ígéretet tettek arra, hogy az aggasztó állításokat komolyan fogják venni, és foglalkozni fognak velük. 

A témáról bővebben is olvashat a Hetek legfisebb lapszámában.

(Sky News/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!