Kész Gázába vonulni a magyar-izraeli anya, csak hogy a kislányaival lehessen
Nincsenek szavak
Kész Gázába vonulni a magyar-izraeli anya, csak hogy a kislányaival lehessen

Twitter/Maayan Zin

2023. 11. 07.
A 15 éves Dafnát és a 8 éves Ellát egy hónappal ezelőtt rabolta el Nahal Oz-i otthonukból a Hamász. A lányok édesanyja, Majan Zin videóüzenetben szólt Biden elnökhöz és Netanjahu izraeli miniszterelnökhöz.

„Ha most nem tudják hazahozni a lányaimat, kérem, könyörgöm önöknek, hogy vigyenek el hozzájuk. Vigyenek Gázába. Leszek a Hamász túsza” – fogalmazott.

S hozzátette, bárcsak a karjaiban tarthatná a gyermekeit, hogy megölelhesse őket, és azt mondhassa nekik, minden rendben lesz, "Anya itt van."


Ahogy arról beszámoltunk, a magyar-izraeli állampolgárságú Majan Zin a Heteknek mesélt arról, hogyan rabolták el a nyolcéves Ellát és a 15 éves Dafnát egy határmenti kibucból palesztin terroristák.

Az édesanyával készült interjúnkat ebben a hetilapcikkünkben olvashatják el.

(Twitter / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!