Videón, ahogy Zelenszkij félmeztelenül, tűsarkúban táncol
Az ukrán elnök 16 éve megnyerte a Dancing with the Stars tévés vetélkedőt is
Videón, ahogy Zelenszkij félmeztelenül, tűsarkúban táncol

Forrás: Youtube/Kvartal 95

2022. 02. 28.
Szinte az összes nagyobb sajtóorgánum elkezdte feldolgozni az ukrajnai háború miatt a világ figyelmének a középpontjába került Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pályafutását. A komikusként és előadóként ismertté vált Zelenszkij néhány egészen meglepő produkcióban is részt vett. 

Az ukrajnai drámai eseményekről ebben a cikkünkben tudósítunk percről percre.

Sorban posztolják a közösségi oldalakra a felhasználók Zelenszkij korábbi előadásait. 

Mint ismeretes, Zelenszkij még 17 évesen egy orosz humoros tévéműsorban indult, amit meg is nyert. Még az évben megalapította a Kvastal 95 csapatát, amellyel számos előadásuk volt. Egyik előadásukban egy Beyoncé-szerű paródiaklipet forgattak, amiben félmeztelenül, tűsarkúban táncol. A videót a 444.hu szúrta ki.

2006-ban pedig részt vett és meg is nyerte a Dancing with the Stars világhírű tévés vetélkedőt. A felvételek tanulsága szerint a későbbi ukrán elnök lenyűgözte tánctudásával a zsűrit.

 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!