Videón, ahogy fegyveresek megpróbálnak kirabolni egy pénzszállítót
A jármű vezetői szlalomozva menekültek el a támadók elől
Videón, ahogy fegyveresek megpróbálnak kirabolni egy pénzszállítót

Forrás: Twitter/Jusuf Abramjee

2021. 05. 03.
Fegyveresek támadták meg egy pénzszállító autót Dél-Afrikában, az esetről felvétel is készült. A sofőr meglepő hidegvérrel oldotta meg az életveszélyes helyzetet. 

A nyilvánosan közzétett felvételek látszólag egy eseménytelen utazását mutatják be egy pénzszállító autónak Dél-Afrikában. A videó egy pontján azonban a járművet megtámadják, a vezetőoldali ablakon lövések érik, ahogy a szélvédőt is. 

 

A golyóálló mellényben ülő sofőr szlalomozva igyekszik kikerülni a támadókat, miközben egy gépfegyvert ad az anyósülésen levő kollégája kezébe.

"Utánuk jönnek, lőni fognak"

- mondja a társának. 

Kicsit később telefont is ad a kezébe, hogy riassza a többieket. Egy gyors manőverezést követően kiszállnak a járműből és úgy várják be a társakat. 

 

A felvételt Jusuf Abramjee töltötte fel a Twitterre, aki szerint egyikőjüknek sem esett baja az SA Trucker weboldal tájékoztatása szerint. 

(SkyNews)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!